Blog - Natuurwetgeving is soms een blok aan je been

Ik ken natuurlijk ook wel het principe dat 'moeite je tot ontwikkeling dwingt', maar als je midden in die moeite zit zoals het uitstellen van een opleverdatum voor een bouwproject als gevolg van een uitgevoerde natuurtoets, dan is dat een grote tegenslag.

Dit uitstellen van bouwprojecten en het gefrustreerd raken van ondernemers vindt nog steeds plaats. Voor mij was het een van de redenen om mijn business op te starten en daar wat aan te doen. Ik geloof namelijk dat het ook anders kan. Bovendien is die natuurwetgeving helemaal niet bedoeld om projecten tegen te houden, maar om biodiversiteit te beschermen.

De komende tijd zal ik dit blog aanvullen met eigen ervaringen. Heb jezelf ook een ervaring die je wilt delen of heb je naar aanleiding daarvan een vraag, stuur dan een email naar info@kaales.nl / stadsecoloog@kaales.nl.